Додајте Zing во вашето секојдневие

 
 
 
Ресторанот Зинг претставува спој на две димензии супер модерен и традиционален медитерански амбиент. Супер модерна тераса ја менува улогата зависно од временските услови, опремена со уникатен мебел кој покрај удобноста плени на прв поглед и со дизајнот. Втората димензија традиционалниот, внатрешниот дел нуди вистински приморски амбиент со мрежи распослани по таваните , небаре сега од нив се извадени свежите морски плодови, релјефни ѕидови на кој се отсликува уметноста на Урдин и егзотиката на Коџоман, стари предмети кои создаваат чудесна патина на просторот, камин што потсетува на бајковидните дела на Гауди.

Релаксираната атмосфера ја надополнуваат звуците на пријатната музика прилагодена според моментните музички желби и чувства на гостите.

Суштината на севкупнато доживување е сепак уживањето што го нуди гастрономијата. Кулинарските тајни главно потекнуваат од Далмација, збогатени со по некое гурманско волшебство од Италија и Скандинавија. На менито можете да најдете преку 15 различни видови риба: сабјарка, ајкула, зубатац, лист, лосос, орада. Покрај морската храна, светски реномираните готвачи секојдневно приготвуваат квалитетни оброци од месо, свежи салати, топли супи, домашен леб, врвни пици и многу други задоволства кои ги будат сетилата...
 

Бидете задоволни гости на вашата прослава, а тимот на Зинг ќе се погрижи за вашите незаборавни мигови!

 
 
 
 
Home
 
Успешно организираме секаков вид на настани, прослави, мини свадби, родендени, забави со повод ...
 
 
 
Home
 
Располагаме со супер амбиентален, медитерански, затворен дел со капацитет од 40 седишта и модерна тераса која може да биде и отворена и затворена со стакло, зависно од временските услови.
 
 
 
Home
 
На менито можете да најдете преку 15 различни видови риба: сабјарка, ајкула, зубатац, лист, лосос, орада.
 
 
 
 
 
 

ГАЛЕРИЈА